Tel.: (+34) 93 412 7283

Una dona

por JUANHUIX, Judith
Una dona
Compartir en:

valoración
Comenta y valora este libro

Editorial: Ara Llibres
ISBN: 978-84-18928-04-8
Fecha de la edición: 2021
Lugar de la edición: Barcelona (España)
Dimensiones: Rústica, 15 x 22 cm
Nº Pág.: 256

Materias:

pvp.19.90 €

Disponible

Resumen del libro

L’activista trans Judith Juanhuix trenca el tabú del gènere al llibre "Una dona".
 
«Les dones més amagades de la història hem existit sempre. Segur que fa poc que ens coneixes, potser som totalment noves en el teu món, però hem vingut per quedar-nos. Som aquí. I t’he escrit un llibre»
 
Hi ha moments en la vida en què ens observem per fi en plenitud. És aleshores que deixem de qüestionar-nos, ens entenem i decidim, senzillament, ser. Instants d’una capacitat transformadora imponent, que ens marquen perquè ens defineixen i ens fan lliures per sempre.
 
En la vida de la nostra protagonista, aquesta fotografia clarificadora i màgica es va produir, després d’anys de dubtes íntims sobre la identitat de gènere i la sexualitat, en obrir l’armari de Pandora i emprovar-se el picardies blau cel de la seva parella: «Al mirall de l’habitació em veig per fi amb una forma pròpia. He quallat. El Tabú s’esberla. La vida que girava com una baldufa, ara pren sentit».
 
Judith Juanhuix és investigadora, doctora en física i activista trans. En aquest llibre, d’una honestedat i una bellesa literària extraordinàries, reconeix haver passat per la misèria de la violència, la culpa, la por i el menyspreu de qui es creu superior «per ser més igual a tothom». Però també per totes les formes possibles de felicitat. El seu trajecte vital és ple d’entrebancs i de reptes per mostrar-se al món tal com és: una dona que lluita contra una muntanya d’estigmes còmodament instal·lats en la nostra societat. Una dona amb ganes de vida. Una dona trans. Una dona.Boletín de Novedades

Introduzca su email si desea estar informado de las novedades y actividades de la Librería Cómplices.

 


Recomendados

 • Llengua abolida
  Poesia completa 1973-1998

  por MARÇAL, Maria-Mercè

  labutxaca 2017

  Llengua abolida

  L'abril de 1989, Maria-Mercè Marçal va publicar el volum Llengua abolida (1973-1988), que contenia, prologada, revisada i ampliada, tota la poesia que havia donat a conèixer prèviament als llibres Cau de lluna (1977), Bruixa de ...

  pvp.14.90 €
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información