Tel.: (+34) 93 412 7283

SUPERAMIGUI
Compartir en:

valoración
Comenta y valora este libro

Editorial: Bellaterra
ISBN: 9788418723391
Fecha de la edición: 2022
Lugar de la edición: Barcelona (España)
Dimensiones: Cartoné, 14 x 22 cm
Nº Pág.: 40

NOVEDAD!!

pvp.17.00 €

Disponible

Resumen del libro

Hi ha herois i heroïnes que lluiten contra monstres. Otres, que s’enfronten a poders malvats. Però Migue, la seva mamà i tota la seva família, hauran de travessar reptes i aventures per a transformar idees antigues en noves maneres de comprendre que cadascú és com és, fa el que li agrada i s’assegui com s’assegui! Ho aconseguiran?
 
El conte Superamigue és un viatge que travessa nombroses experiències i que ens convida a submergir-nos en una història de preguntes, desafiaments i aprenentatges en relació al tema de la diversitat corporal, les identitats de gènere, els vincles.
 
Al final del conte trobareu una guia per a les famílies i professionals de l’educació, una eina que ajudi a la reflexió sobre aquestes temàtiques, per a continuar preguntant-nos i aprenent formes més cuidades, plaents i respectuoses d’acompanyar les vivències de nens, nenes i niñes.
 
TAMBÉ EN CASTELLÀBoletín de Novedades

Introduzca su email si desea estar informado de las novedades y actividades de la Librería Cómplices.

 Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información