Tel.: (+34) 93 412 7283

En aquest món, per un moment, som grandiosos

por VUONG, Ocean
En aquest món, per un moment, som grandiosos
Compartir en:

valoración
Comenta y valora este libro

Editorial: Anagrama
ISBN: 978-84-339-1580-1
Fecha de la edición: 2020
Lugar de la edición: Barcelona (España)
Dimensiones: Rústica, 14 x 22 cm
Nº Pág.: 232

Materias:

pvp.19.90 €

Disponible

Resumen del libro

Un jove es descobreix a si mateix en la seva doble condició d’immigrant i homosexual. Un llibre valent i commovedor.
 
Un fill escriu una carta a la seva mare, que no sap llegir. La carta és, en realitat, un examen de consciència, un repàs dels elements que han anat formant la seva identitat: com a fill d’una família de vietnamites que van fugir del seu país cap als Estats Units i com a jove que descobreix i assumeix la seva homosexualitat.
 
La família del noi es compon de l’àvia –ara anciana i moribunda–, que va haver de marxar del Vietnam amb les seves filles després de passar per experiències molt dures per sobreviure acabada la guerra. Hi ha també un pare maltractador i absent. I hi ha la mare, una dona desorientada que treballa en un saló de manicura i manté una relació complexa amb el seu fill. I, finalment, el jove protagonista, que va créixer a Hartford, Connecticut, va patir assetjament escolar per la seva doble marginalitat –immigrant i homosexual– i va descobrir essent adolescent l’amor i la sexualitat amb en Trevor...
 
Un llibre bellíssim i veraç, inspirat en les vivències de l’autor, que combina moments d’una gran cruesa amb d’altres d’una tensió subtil i elusiva. Ocean Vuong ha escrit una primera novel·la en què la literatura es converteix en una precisa eina d’evocació, descobriment i exploració per narrar el pas de l’adolescència a la maduresa.
 
«Una obra mestra... Valenta, reveladora i extraordinària» (Literary Journal); «Una de les novel·les més boniques que he llegit, una meravella literària, d’una humanitat extraordinària. Una veritable obra mestra» (Max Porter); «Expandeix la nostra percepció d’allò que la literatura ens pot fer veure, pensar i sentir quan es creuen fronteres, generacions i gèneres» (Ben Lerner).
 
TRADUCCIÓ DE YANNICK GARCIA
 
TAMBÉ EN CASTELLÀ
 Otros clientes que compraron este libro compraron también:


Boletín de Novedades

Introduzca su email si desea estar informado de las novedades y actividades de la Librería Cómplices.

 


Recomendados

 • Llengua abolida
  Poesia completa 1973-1998

  por MARÇAL, Maria-Mercè

  labutxaca 2017

  Llengua abolida

  L'abril de 1989, Maria-Mercè Marçal va publicar el volum Llengua abolida (1973-1988), que contenia, prologada, revisada i ampliada, tota la poesia que havia donat a conèixer prèviament als llibres Cau de lluna (1977), Bruixa de ...

  pvp.14.90 €
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información