Tel.: (+34) 93 412 7283

El noi que no volia ser segador del Delta

por SÁNCHEZ, J. Nicolás
El noi que no volia ser segador del Delta
Compartir en:

valoración
Comenta y valora este libro

Editorial: Círculo Rojo
ISBN: 978-8413637907
Fecha de la edición: 2020
Lugar de la edición: (España)
Dimensiones: Rústica, 15 x 21 cm
Nº Pág.: 198

Materias:
NOVEDAD!!

pvp.17.90 €

Disponible

Resumen del libro

S´acosta el setembre i en Roger vol començar les classes de pintura a l´escola Davinci de Barcelona. Marxar del seu poble, Deltebre, implica acomiadar-se de la seva germana, mare soltera d´una nena de sis anys que es comunica amb l´esperit de la seva àvia morta.
 
A Barcelona, ciutat de somnis i incerteses, en Roger coneix la cantant d´un club de jazz amb la que manté una tòrrida relació, i també al trompetista del grup, al que acompanya per les clavegueres d´un submón tèrbol i brut, fosc i pervers, de revelacions sexuals, del que mai hagués pensat que ell, en Roger, acabaria per formar-ne part.
 
Tanmateix, és el seu incorregible company de classe, Víctor, el que desvetlla passatges de la seva vida fns al moment ben amagats.
 
Mica en mica, quasi sense adonar-se´n, en Roger s?instal·la en una vida plena de perills, confusions i addiccions de tota mena,
 
per tal d´experimentar noves possibilitats que l´apropen a prendre consciència de la realitat terrible que des de fa temps l´envolta.
 
Quan fnalment deixa de fugir d´ell mateix i és capaç d´enfrontarse als seus propis fantasmes, en Roger troba respostes tant inesperades i colpidores que la seva vida queda trasbalsada per sempre més i el fa més vulnerable.
 
Amb la novel·la El noi que no volia ser un segador del Delta, J. Nicolás Sánchez escriu una història sobre el desig, les relacions sexuals, els fantasmes, les nostres pors i vicis, i com tots ells conviuen junts i van teixint de manera inevitable el nostre destí.Boletín de Novedades

Introduzca su email si desea estar informado de las novedades y actividades de la Librería Cómplices.

 


Recomendados

 • Llengua abolida
  Poesia completa 1973-1998

  por MARÇAL, Maria-Mercè

  labutxaca 2017

  Llengua abolida

  L'abril de 1989, Maria-Mercè Marçal va publicar el volum Llengua abolida (1973-1988), que contenia, prologada, revisada i ampliada, tota la poesia que havia donat a conèixer prèviament als llibres Cau de lluna (1977), Bruixa de ...

  pvp.14.90 €
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información